Mass media i projecte EduCAT 1x1


Mass media

Els mitjans de comunicació audiovisuals són sempre presents en la nostra societat. Per això, des de la pàgina d'audiovisuals de l'xtec se'ns presenten moltes formes de utilitzar tot aquest material que ens aporta la televisió, el cinema o qualsevol mitjà audiovisual constantment, per crear projectes i activitats educatives que poden servir-nos.

A més, des d'aquesta pàgina també podem accedir a cursos sobre les TIC i orientacions per a l'educació audiovisual.

La pàgina web de videoseducativos també és interessant, ja que conté un munt de videos que poden ser útils a l'hora de preparar una classe o buscar un video en concret sobre un tema, ja que només conté vídeos educatius.

Què és el projecte EduCAT 1x1?


És tracta d'un projecte que pretén que a les aules hi hagi més PDI, connectivitat wi-fi, ordinadors portàtils per cada alumne, etc. però sobretot se centra en la utilització de llibres en format digital. És a dir, es tracta d'un projecte que pretén extendre la utilització de les noves tecnologies a l'aula.



Quina utilitat poden tenir per al perfil professional d'un mestre de primària?

La pàgina web d'audiovisuals, és molt interessant ja que proporciona maneres de veure les coses del dia a dia de manera educativa i didàctica.
En quant al projecte eduCAT 1x1, el veig imprescindible avui en dia, ja que gairebé totes les aules disposen de almenys una part d'aquest projecte. La part dels llibres digitals la trobo bé, ja que els nens no haurien de carregar tant de pes a l'esquena. Seria molt útil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario