Videoconferència


Què és una videoconferència?

La videoconferència és un sistema que permet la comunicació en temps real mitjançant imatge i veu entre dos o mes persones que es trobin en punts diferents del món. Només es necessita una càmera web, un micròfon, una connexió a internet i, si escau, un projector. Posem per exemple que un professor no pot assistir a classe perquè està malalt, però decideix fer la classe per videoconferència. El professor seurà a casa seva davant del ordinador i donarà la classe, permitint que els alumnes el vegin i l'escoltin i amb la possibilitat de veure'ls també a ells. A més, estaria recolzat per imatges i altres arxius que també es podrien veure a l'aula on els alumnes estiguessin.

Per fer això, és necessari un programa com l'Adobe Connect, per exemple. Amb ell és possible mantenir una videoconferència amb totes les característiques esmentades anteriorment.


Quina utilitat pot tenir per al perfil professional d'un mestre de primària?


Crec que podria ser útil a nivell de reunions de professorat, o a nivell de fer classes amb videoconferència amb altres nens d'arreu de Catalunya, Espanya o fins i tot el món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario